Cautare

61314 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (4.38 secunde)
Cu toate acestea birocratia va mai amana o perioada darea in folosinta a cladirii. ... Mai sunt de adus cateva transporturi, inclusiv de la depozitele din Sibiu, pana cand atingem cifra de 12,5 milioane", sustin responsabilii cu transportul cartilor.
Primaria Capitalei va plati 1,2 milioane lei pentru serviciile de consultanta din cadrul proiectului de construire a unui pasaj subteran pietonal la Piata Romana. Pasajul va fi realizat dupa modelul celui de la Universitate si va fi prevazut cu spatii pentru cafenea, magazine, dar si pentru spectacole.
Recent, vedete, jurnalisti si bloggeri si-au dat intalnire pe terasa The Garden - J.
Stadioanele din Franta sunt neincapatoare pentru noi. ... Vino cu mic cu mare pe terenul distractiei din Sun Plaza, acolo unde fanii si-au dat intalnire.
Publicul s-a distrat, a dansat si a cantat alaturi de Jukebox la Terasa Grand Combo Baneasa pana aproape de miezul noptii. Cu ocazia aceasta, filmul Vanatorii de fantome si-a facut din nou aparitia mult-asteptata, intr-un format nou si cu o distributie plina de personaje proaspete si amuzante.
Nu arunca zatul de cafea - vezi la ce il poti folosi O cafea dimineata nu poate fi comparata cu nimic. Una consumata pe terasa din fata casei nu are egal, insa ce faci cu zatul dupa ce termini de baut lichidul minune?
Purtau un material intunecat, similar cu o uniforma, si aveau un acoperamant de cap care le ascundea trasaturile fetei. ... - Omul din fata s-a aplecat si a apucat, de langa el, ceva ca o maneta si a impins-o inainte si inapoi.
Asocierea felurilor de mancare cu vinurile este o adevarata stiinta. Degustarea de preparate dacice si vinuri care a avut loc vineri seara la unicul restaurant dacic din Bucuresti, La Bordei, ne-a demonstrat inca o data ca este adevarat.
Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
Astazi s-au terminat lucrarile de reabilitare ale Parcului Central din municipiul Calarasi (Autor: Pirloaga Marian ) Una dintre ambitiile primarului Dragulin, reabilitarea Parcului Central din Calarasi a devenit astazi realitate. ... Iluminatul era defectuos iar in mijlocul parcului era amplasata o terasa dezafectata, devenita WC si loc de aruncat gunoaie.
- L-am cunoscut intr-o piateta, la un festival, Radu Serban din Caracal. Tocmai venisem de la parinti si l-am intalnit la acea terasa. ... - Crezi in lucrurile astea si ca ti-a fost sortit sa fii cu el?
Basescu s-a relaxat sambata plimbandu-se prin Mamaia, prilej pentru o noua baie de multime, dar si pentru o alta disputa cu ziaristii care ii urmareau miscarile.
Complexul Cocor are 4 stele si este amplasat in centrul statiunii Olimp, fiind foarte usor de gasit deoarece accesul se face chiar din drumul principal al statiunii.
Liberalilor constanteni stransi ieri la Delegatia Permanenta li s-a cerut in termeni imperativi sa renunte la atacurile dintre ei, la barfele aruncate prin targ si la campaniile facute la terase, cu ziaristii.
*Hotel cu brand international pentru oamenii de afaceri.
Potrivit specialilstilor, reabilitarea consta in interventii la peretii exteriori, usi exterioare, terasa, planseul peste subsol si alte elemente structurale, dar si la instalatiile de incalzire a apei calde menajere.
S-a trezit într-o dimineata cu gândul sa-si deschida un restaurant. ... A venit cu idei noi si în numai o luna a reusit sa aiba succes. A terminat liceul cu specializarea filologie-istorie si o facultate cu specializare tehnica.
S-a trezit într-o dimineata cu gândul sa-si deschida un restaurant. ... A venit cu idei noi si în numai o luna a reusit sa aiba succes. A terminat liceul cu specializarea filologie-istorie si o facultate cu specializare tehnica.
Lista locurilor cu WI-FI gratuit din Bucuresti Ce poate fi mai frumos decat sa lucrezi cu laptopul sau tableta in brate si sa navighezi pe smartphone, la o terasa sau intr-un parc?
Festivalul METALHEAD MEETING anunta cel de-al doilea nume de pe afis, din nou o premiera pentru Romania: ... Desi trupa a fost marcata de nenumarate schimbari de componenta, stilul s-a pastrat inconfundabil, iar cei de la HateSphere sunt pregatiti sa cucereasca publicul din Romania.
google-analytics.com